Titokban eljegyezték a magyar műsorvezetőt

Eljegyezte egymást a Hír TV álompárja, M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert. A két képernyős a Borsnak mesélt először arról, miért döntöttek amellett, hogy hónapokig titokban tartják a hírt, és arról is, milyen esküvőt álmodtak meg maguknak.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 05. 13. 17:47
M. KOVÁCS RÓBERT ÉS M. DOBOS MARIANNE _ FORRÁS _ BORSONLINE
M. KOVÁCS RÓBERT ÉS M. DOBOS MARIANNE _ FORRÁS _ BORSONLINE Forrás: BORSONLINE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindketten egy-egy házassággal a hátuk mögött vágtak bele a kapcsolatukba, így már a lánykérésnél sem a konvenciókat követte a Vezércikk műsorvezetője, M. Kovács Róbert.

Jó hangulatú este

Szerettem volna, hogy ez az egész rólunk szóljon, így nem készültem külsőségekkel. Régóta tudtam, hogy szeretném, ha Marianne a feleségem lenne – mesélte Robi. – Éppen a teraszon pakoltunk, miután elmentek tőlünk a barátaink, egy nagyon jó hangulatú este után. Úgy éreztem, szeretném, ha életem összes hátralévő estéje ilyen hangulatban, Marianne mellett telne.

Éppen pakoltam be a poharakat és a tányérokat a mosogatógépbe, tálcákkal a kezemben álltam, amikor Robi egyszer csak elém állt, és azt mondta: nem szeretne tovább várni. Akkor és ott megkérte a kezemet

– meséli nevetve Mariann.

Körülbelül ötször kellett megkérdeznie, akkor hittem el, hogy ez valóban komoly. Nem is mondtam igent, azt válaszoltam, lehet róla szó!

Csendes, meghitt szertartás

A két képernyős nem osztotta meg a boldogságát azonnal a világgal, a családjaikat is csak később avatták be a történtekbe.

Azóta eltelt már pár hónap, nem vertük nagydobra, mert szerettük volna megélni, kiélvezni ezt a változást, a következő lépést. Jó volt így, hogy nem volt felhajtás körülöttünk – mondta a Párbaj házigazdája, M. Dobos Marianne, aki azt is elárulta, még ebben az évben szeretnék összekötni az életüket egy csendes, meghitt szertartáson. – A szervezéssel még nem foglalkoztunk, mert tavasszal nagyon sokat dolgoztunk mind a ketten, de mivel nem vágyunk hatalmas bulira, hajnalig tartó táncra, ezért nem vagyunk elkésve semmivel.

Esküvő után azonnal jöhet a nászút

Mindketten másodszor házasodunk, így a sallangokat, külsőségeket már elhagytuk, arra vágyunk, hogy ez csak rólunk szóljon – vette át a szót a vőlegény.

Egy szép szertartáson, ahol csak magunkra koncentrálhatunk a legkedvesebb barátaink, családjaink körében, összeházasodunk és igyekszünk úgy szervezni, hogy az esküvő után azonnal nászútra utazhassunk egy távoli helyre, csak mi ketten

– tette hozzá Róbert.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép forrása: Borsonline

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.