időjárás 25°C Orbán 2022. május 25.
logo

Rúzsa Magdi különleges alkalomból tér vissza

Forrás: Facebook / Novák Katalin, Origo
2022.05.12. 17:31 2022.05.12. 19:49
Rúzsa Magdi különleges alkalomból tér vissza

Novák Katalin, aki ezen a héten foglalta el államfői hivatalát, hivatalos közösségi-oldalán számolt be a szombaton tartandó beiktatási ünnepségének programjáról.

Magyarország köztársasági elnöke, arról is hírt adott, hogy ez alkalomból hármas ikrei születése óta először lép fel nagyközönség előtt Rúzsa Magdi énekesnő.

Ahogy erről korábban az Origo is beszámolt: Először hagyta otthon az ikreket Rúzsa Magdi.

Rúzsa Magdi hosszabb ideje nem jelentkezett közösségi oldalain, de megnyugtatta rajongóit, hogy miért nem volt erre ideje. 

Hamarosan újra dolgozni kezd és újra színpadra áll, de nagy kihívásnak néz elébe három gyerek anyukájaként.

Feburár elsején születtek meg Rúzsa Magdiék hármas ikrei, azóta nekik szentelte minden idejét az újdonsült édesanya. Az énekesnő azonban minél hamarabb szeretne visszatérni, hiszen rajongóit sem akarja cserbenhagyni és számára is fontos, hogy feltöltődjön a koncertek és az éneklés által.

Az egykori Megasztár-győztes a gyerekek születése óta, most először hagyta el a családi fészket az ikrek nélkül, ami eléggé megviselte. Azt reméli gyorsan belerázódik az új helyzetbe, hiszen július elején már színpadra áll és hamarosan el kell kezdenie a felkészülést is – olvasható az Origo cikkében.

Borítókép: Rúzsa Magdi (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)