Tom Hankset még sohasem láthattuk ilyen dühösnek

A hónap legnézettebb videója címre már most pályázhat a színész, akit ilyen idegállapotban talán még sosem láthattak a rajongók – számolt be a Ridikül.

Forrás: Ridikul.hu2022. 06. 19. 17:35
HANKS, Tom; LUHRMANN, Baz; BUTLER, Austin
Cannes, 2022. május 26. Tom Hanks amerikai színész, Baz Luhrmann ausztrál rendezõ és Austin Butler amerikai színész, énekes (b-j) az Elvis címû film bemutatója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. május 26-án. MTI/EPA/Clemens Bilan Fotó: Clemens Bilan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Daily Mail rögzítette a minap a nem mindennapi jelenetet, ahogyan a rajongók egy agresszívabb csoportja egy New York-i étterem előtt megrohanja a párt, majd Tom feleségét, Rita Wilsont meg is lökik, aki emiatt majdnem elbotlott.

Az általában kedves úriemberként viselkedő Hanksnek sem kellett több: elővette a legszigorúbb tekintetét, és miután megbizonyosodott róla, hogy a felesége jól van, a tömeg felé fordul, kezeit a magasba emelte, és mindenkit elküldött melegebb éghajlatra:

Húzzatok el innen, fellökitek a feleségem?!

Bár a rajongók bocsánatot kértek, a házaspár erre már nem volt kíváncsi, gyorsan beültek az autójukba és távoztak.

Számos rajongó kommentálta a közösségi médiában az esetet, az egyikük azt írta: „Woody seriffel nem lehet szórakozni!”

„Képzeld el, hogy Tom Hanks kiabál veled. Egyszerűen nem tudnék magamhoz térni” – tette hozzá egy másik rajongó.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Tom Hanks az Elvis című film bemutatója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. május 26-án. (Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.