Tom Hanks ijesztően lefogyott

A 65 éves Tom Hanks köztudottan 2-es típusú cukorbetegségben szenved, amit egy 2013-as interjúban árult el először. A színész akkor bevallotta, hogy kis részben a genetikája, nagyobb részben azonban a rendszertelen életmódja okozta nála a betegséget, amin orvosai szerint az segített volna, ha komoly diétába kezd, és középiskolás súlyára fogy le – írja a Híradó.hu.

Forrás: Hirado.hu2022. 06. 01. 17:56
HANKS, Tom
London, 2022. május 31. Tom Hanks amerikai színész az Elvis címû film premier elõtti vetítésén Londonban 2022. május 31-én. A filmet június 24-tõl vetítik a brit mozikban. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színész erről hallani sem akart a diagnózis után, de öt évvel később egy podcastműsorban „totális idiótának” nevezte magát korábbi véleménye miatt. A színész rendszeresen sportol, és az étkezésére is „az unalomig odafigyel” – derül ki a cikkből.

A rajongók azonban az elmúlt években soha nem látták a színészt annyira soványnak, mint pár napja Cannes vörös szőnyegén az Elvis Presley életét feldolgozó film premierjén. Az eseményről készült fotókat látva, az internetet ellepték az aggódó üzenetek Tom Hanks állapotát illetően – írja az Express.

Tom Hanks csak szerintem ijesztően sovány? Vagy régen is így nézett ki?

– írta a Twitteren egy felhasználó, míg egy másik megjegyezte, hogy a színész biztosan új szerepre készül, talán a Számkivetett második részére.

Hankstől nem áll távol, hogy megváltozzon egy szerepért,

állítólag 50 kilót fogyott a 2000-es film kedvéért, és a súly felszedésével sem volt problémája a Micsoda csapat! című vígjátékban. A színész azonban a diagnózis után leszögezte, hogy többé nem vállal olyan szerepeket, amelyek megkövetelik tőle, hogy változtasson a súlyán.

Borítókép: Tom Hanks amerikai színész az Elvis című film premier előtti vetítésén Londonban 2022. május 31-én. A filmet június 24-től vetítik a brit mozikban (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.