A füle hallatára gúnyolódtak Renée Zellwegeren

Persze nem tudták, hogy ő is hallja a beszélgetést – számolt be az Origó.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 02. 16:37
ZELLWEGER, Renée
Los Angeles, 2020. február 10. Renée Zellweger amerikai színésznõ érkezik a 92. Oscar-gálára a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én. MTI/EPA/David Swanson Fotó: David Swanson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színésznő egy rádióműsorban beszélt arról, hogy épp vonaton utazott, mikor meghallotta, hogy róla beszélnek az utasok. A beszélgetés témája Zellweger rosszul sikerült arcplasztikája volt. Szó esett a többi hollywoodi sztárról is, de Zellweger nevét emelték ki, miszerint az ő arca különösen csúnya lett. Mikor ezt a színésznő meghallotta, felállt a helyéről, és az ajtó mellé állt, azt várva, hogy minél hamarabb kinyíljon, ő pedig leszállhasson. A pletykálkodó férfi erre felnézett, és így szólt:

 

Istenem, csak nem te vagy az? Istenem, de hát pont úgy nézel ki, mint te!

 

Az 50 éves Renée Zellweger erre csupán ennyit felelt: „Igen, vicces, hogy működik ez, ugye?”

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Renée Zellweger a 92. Oscar-gálára érkezik a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én (Fotó: MTI/EPA/David Swanson)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.