időjárás 5°C Vilma 2022. december 5.
logo

Lélegzetelállító előzetes érkezett az új Avatar-filmhez

Forrás: Híradó.hu
2022.11.04. 10:50 2022.11.04. 10:58
Lélegzetelállító előzetes érkezett az új Avatar-filmhez

Tizenhárom év után elérkezett a pillanat, amikor már szinte karnyújtásnyi közelségbe került az új Avatar-film bemutatója – olvasható a Híradó.hu cikkében. Ennek tiszteletére ki is jött egy hosszabb, tartalmasabb előzetes, ami megint csak azt bizonyítja, hogy nemhiába vártunk ennyit James Cameron remekművének folytatására.

Megérkezett az Avatar: A víz útja legújabb előzetese, amely minden eddiginél részletesebben mutatja be Pandora varázslatos világát, és az ott élő Na’vik életét. 

A már megismert szereplők mellett – Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver – most az Oscar-díjas Kate Winslet is bemutatkozik a James Cameron által megálmodott világban.

Amikor utoljára láttuk Jake Sullyt (Sam Worthington) az első Avatarban, többé-kevésbé a Na’vik megmentőjévé vált, miután befogadták a törzsükbe, megbocsátották neki, hogy emberi kém volt, és végül úgy döntött, hogy az idegenek oldalára áll az emberiség elleni harcban, hogy megmentse Pandorát. 

Azáltal, hogy tudatát átültette az ember/na’vi hibrid avatár testébe, Jake képes volt új életet kezdeni Pandorán – amelynek légköre mérgező az emberek számára – választott Na’vi társával, Neytirivel (Zoe Saldana) együtt.

Bár Jake és Neytiri A víz útja első előzetesében visszatérnek, de ezúttal nem csak ők ketten lesznek főszerepben. 

Az első film és A víz útja között eltelt idő alatt Jake-nek és Neytirinek gyerekei születtek, és az előzetesben több pillanatkép is felhívja a figyelmet arra, hogy a Na’vi családok növekedése fontos lesz a film története szempontjából.

Az Avatar: A víz útja december 15-én kerül a magyar mozikba.


Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Jelenet az előzetesből (Fotó: Képernyőfotó/YouTube)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.