Lélegzetelállító előzetes érkezett az új Avatar-filmhez

Tizenhárom év után elérkezett a pillanat, amikor már szinte karnyújtásnyi közelségbe került az új Avatar-film bemutatója – olvasható a Híradó.hu cikkében. Ennek tiszteletére ki is jött egy hosszabb, tartalmasabb előzetes, ami megint csak azt bizonyítja, hogy nemhiába vártunk ennyit James Cameron remekművének folytatására.

Forrás: Híradó.hu2022. 11. 04. 10:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megérkezett az Avatar: A víz útja legújabb előzetese, amely minden eddiginél részletesebben mutatja be Pandora varázslatos világát, és az ott élő Na’vik életét. 

A már megismert szereplők mellett – Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver – most az Oscar-díjas Kate Winslet is bemutatkozik a James Cameron által megálmodott világban.

Amikor utoljára láttuk Jake Sullyt (Sam Worthington) az első Avatarban, többé-kevésbé a Na’vik megmentőjévé vált, miután befogadták a törzsükbe, megbocsátották neki, hogy emberi kém volt, és végül úgy döntött, hogy az idegenek oldalára áll az emberiség elleni harcban, hogy megmentse Pandorát. 

Azáltal, hogy tudatát átültette az ember/na’vi hibrid avatár testébe, Jake képes volt új életet kezdeni Pandorán – amelynek légköre mérgező az emberek számára – választott Na’vi társával, Neytirivel (Zoe Saldana) együtt.

Bár Jake és Neytiri A víz útja első előzetesében visszatérnek, de ezúttal nem csak ők ketten lesznek főszerepben. 

Az első film és A víz útja között eltelt idő alatt Jake-nek és Neytirinek gyerekei születtek, és az előzetesben több pillanatkép is felhívja a figyelmet arra, hogy a Na’vi családok növekedése fontos lesz a film története szempontjából.

Az Avatar: A víz útja december 15-én kerül a magyar mozikba.


Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Jelenet az előzetesből (Fotó: Képernyőfotó/YouTube)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.