Nanushka ruhában ünnepelte Budapesten a születésnapját Katy Perry

Az énekesnő nem először választott Sándor Szandra kollekciójából.

Forrás: BORS2022. 11. 10. 18:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest egyik legexkluzívabb, Michelin-csillagos éttermében, a Babelben ünnepelte a születésnapját október 25-én a világhírű énekesnő, Katy Perry és a színész Orlando Bloom – írja a Bors. 

A sztárpár annyira elégedett volt, hogy életük egyik legjobb élményének nevezték a fővárosi estéjüket. 

 

A sztárpár zártkörű budapesti bulijáról Orlando Bloom és a vendéglátóhely tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert is közölt képeket a közösségi médiában. Ezeken a fotókon jól látszik, hogy a gyönyörű énekesnő erre a jeles napra nemcsak magyar éttermet, de magyar divattervezőt is választott, hiszen Sándor Szandra, vagyis a Nanushka divatház egyik virágmintás darabjába bújt.

Katy Perry egyébként nagy rajongója a Nanushkának, nem ez volt az első alkalom, hogy a magyar divatház egyik remek darabját választotta. 

Az egykoron extravagáns énekesnő már többször bizonyította, hogy a visszafogott elegancia sem áll távol tőle, például amikor a Nanushka fekete, vegán bőr maxiruháját és lapos talpú Yola szandálját választotta.

Úgy látszik, a világsztárok mostanában szívesen választanak Nanushkát jeles napokra, mert néhány hete Cindy Crawford gyönyörű lánya, Kaia Gerber a 21. szülinapi bulijára Sándor Szandra egyik csodás blézerébe bújt.

A Nanushka ruhakölteményei egyre népszerűbbek a hollywoodi sztárok körében,

Rihanna, Joey King, Regé-Jean Page és Jennifer Lawrence is előszeretettel viselik ezeket a szetteket, és Hailey Bieber ruhatárában is van egy-két darab.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Katy Perry (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.