Megzöldültek

Az ember már csak azt nem érti, hogyan lehet, hogy a harsány lilaságával örökké kérkedő „bátor” párt férfiszárnya szinte maga alá piszkítva kampányol a legerősebb kerületében.

2019. 07. 25. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donáth Anna hatalmas munkabírásáról tanúskodik saját közösségi oldala. Itt értesülhetünk egyebek mellett arról, hogy a Brüsszelbe delegált momentumos asszonyka amellett, hogy éjt nappallá téve fideszes EP-képviselőkről ránt le leplet, még a brüsszeli ügyekben tájékozatlan olvasók útbaigazítását is vállalja. Anna nővér rendszeres háttérmagyarázattal segíti a rászorulókat, hogy megértsék az unióban zajló folyamatokat, megelőzve ezzel úgymond önmaguk Fidesz általi meghülyítését. A kedvesnővér eltévelyedett páciensek kezelését is vállalja, ráadásul térítésmentesen dolgozik, bejegyzéseinek, szózatainak sokszorosításáért sem kér pénzt. Nos, Anna hősnőnk, aki harcostársával, Cseh Katkával a közelmúltban arra vállalkozott, hogy „Magyarország hangja” lesz Európában, a minap arról tájékoztatott: kettejük határozott fellépésétől (egyfolytában leleplezik az Orbán-diktatúrát) annyira megijedt az Európai Néppárt, hogy „nem meri” szavazásra bocsátani a szakbizottságokba készülő fideszes jelöltjeit.

Az ember már csak azt nem érti, hogyan lehet, hogy a harsány lilaságával örökké kérkedő „bátor” párt férfiszárnya eközben idehaza szinte maga alá piszkítva kampányol a legerősebb kerületében. Erről a főpolgármester-aspiráns Puzsér Róbert így tudósít: „A Momentum a Ferencvárosban […], ahol országosan is a legerősebbek, lila színüket (a Fradi-ősrivális Újpest futballcsapatának színe) sietve zöldre cserélték. A Momentum identitásának eddig egyetlen biztos pontja volt: a lila szín – három pluszszavazatért azonban ezt is büszkén eldobják.”

Miért, még bátor is legyen egy kaméleon?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.