Szalai Ádám szombaton még biztosan nem lép pályára

A Hoffeinheim a hétvégén a német kupa 1. fordulójában a harmadosztályú Rot-Weiss Erfurt ellen lép pályára.

MTI
2017. 08. 10. 17:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Julian Nagelsmann vezetőedző a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy nem számíthat a csatárra szombaton a német kupa első fordulójában, amikor a harmadosztályú Rot-Weiss Erfurt lesz csapata ellenfele.

„Ádám nem egészséges, még mindig problémái vannak a vádlijával, amely egy rúgás következtében begyulladt. A felépülése a vártnál hosszabb ideig tart” – közölte a szakvezető.

Szalai az esetet követően egyszer már újrakezdte az edzéseket, de panaszai kiújultak. Nagelsmann megerősítette, hogy a DFB-kupa-mérkőzésen biztosan nem szerepelhet a játékos, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy kedden pályára léphet-e, amikor a Hoffenheim a Liverpoolt fogadja a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.