A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A helyszín fogságában

Sütõ Nagy Zsolt
1999. 11. 19. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyelőre bizonytalan, hogy Kovács István profi ökölvívó hazai közönség előtt léphet-e szorítóba a brit Steve Robinson ellen márciusra tervezett Európa-bajnoki címmérkőzésen. Dámosy Zsolt, Kokó menedzsere a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Budapest Sportcsarnok már most szinte folyamatosan foglalt tavaszra. Mivel Magyarországon nincs több hasonló méretű sportcsarnok, elképzelhető, hogy kényszerűségből nem itthon rendezik meg a találkozót. Bár egyelőre még nem dőlt el, hol is kerül sor a mérkőzésre, nagy a valószínűsége, hogy Kovács István Magyarországon vagy Németországban vívhat meg Robinsonnal. A Kovácsot foglalkoztató Universum Box Promotion ugyanis minden támogatást megad ahhoz, hogy Kovácsnak ne Nagy-Britanniában kelljen kötelek közé lépnie. Az összecsapás győztese pedig jogot szerez arra, hogy ősszel a WBO világbajnoki övéért megküzdjön a brit Prince Naseem Hameddal. Kovács orrsérülése, ami miatt nem tudta vállalni november 12-én Las Vegasban a mexikói Lorenzo elleni mérkőzést, szépen javul, s már mozgás közben sem zavarja. A Dámosy által menedzselt Szalay Balázs raliversenyző is részt vett az eseményen, ahol bejelentette, hogy Jakab Tamás lesz a navigátora a december 28. és január 23. közötti Dakar–Kairó sivatagi ralin. – Nemrég jöttem haza Texasból, ahol a sivatagi körülmények közötti vezetést gyakorolhattam, s mostantól az indulásig a fizikai felkészülésen van a hangsúly – magyarázza Szalay. – Mivel most jobbak a feltételek, mint a korábbi esztendőkben, nagyon bízom benne, hogy végig tudunk majd menni Kairóig.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.