A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hetvenöt éves a bécsi Collegium Hungaricum

K. Gy.
1999. 11. 11. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ünnepi rendezvény köszönti a bécsi Collegium Hungaricum alapításának hetvenötödik évfordulóját ma 11 órakor a bécsi Trautson-palotában, a Colle-gium és a Bécsi Magyar Történeti Intézet egykori otthonában. Az esemény alkalmából Prőhle Gergely, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának államtitkára bejelentést tesz a bécsi Magyar Intézet 2000. január 1-jei újjáalakulásáról. Az ünnepséget követően két kiállítás nyílik meg az intézet jelenlegi épületében, a Holland-strasse 4. szám alatt: a nagyteremben az 51. Frankfurti Nemzetközi Könyvvásár német nyelvű magyar könyvei látha- tóak, a kiállítóteremben pedig a Hazafi és européer, Pulszky Ferenc (1814–1897), a politikus és magángyűjtő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.