Szűrös tévedett

P. Z.
1999. 11. 29. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szűrös Mátyás egyetértésem nélkül szavazott a nevemben egy olyan ügyben, amelyet alapvetően másként ítélek meg – adta közzé közleményben Tabajdi Csaba szocialista országgyűlési képviselő a külügyi bizottság csütörtöki ülésén történtekkel kapcsolatban, ahol frakciótársa a Jeszenszky-levél zárt ülésen történő tárgyalása mellett voksolt az ő nevében is. Megtudtuk, Tabajdi a nyílt ülés mellett szavazott volna. – Az adott esetben ez lett volna az egyetlen helyes eljárás – véli a szocialista képviselő, aki azt is közölte, hogy a történtekért Szűrös Mátyás elnézést kért tőle. Megjegyezte ugyanakkor, hogy az ülés napirendjén előzetesen nem szerepelt az ominózus levél megvitatása, ezért nem egyeztetett Szűrössel. – Nem szerepelt az MSZP tegnapi frakcióülésének napirendjén a Szűrös-ügy – tudtuk meg Kiss Péter ügyvezető alelnöktől. A politikus ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy a képviselő többször a szocialista álláspontttól eltérő nézetet képviselt a külügyi bizottságban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.