A brit popsztár megerőszakolt egy 12 éves vietnami kislányt?

Gary Glitter ellen terhelő vallomást tett egy 12 éves vietnami kislány, aki a rendőrségen nemi erőszakkal vádolta meg a 61 éves brit popsztárt. A kiskorú által mondottak alapján nem kizárható, hogy kivégző osztag előtt végzi életét az egykori ismert zenész.

MNO
2005. 12. 04. 12:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tran Thi Thao Nguyen elmondása szerint a férfi házába 18 éves barátnője vitte el. Egy idő után Glitter rumkoktéllal itatta, melybe gyanús tablettát helyezett. A kislány hamarosan nem érezte végtagjait, rosszul lett és szédült. A popsztár ekkor laptopján pedofil felvételeket mutatott neki, majd az ajtót bezárva erőszakoskodni kezdett vele.

A News of the World riporterének elmondta a kislány, hogy előzőleg végig kellett néznie, ahogy Glitter és 18 éves barátnője szeretkeznek.

(stop.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.