Edina 2024. február 26.
logo

Bugár: Szerintünk Orbán ma is jobb, amint Gyurcsány bal

Szelei István
2006.04.20. 13:20

Gyurcsány Ferencnek „köszönhetően” jutottunk ebbe a kilátástalan, vakvágányra jutott helyzetbe, amikor a „róluk, nélkülük” stílust honosította meg politizálásában – jelentette ki Bugár Béla, a Magyar Koalíció Pártjának elnöke a szlovák kereskedelmi sajtóirodának eljuttatott közleményében.

Bugár Béla szerint Gyurcsánynak „köszönhetően” jutott a határon túli magyarság a kilátástalan, vakvágányra jutott helyzetbe, amikor a „róluk, nélkülük” stílust honosította meg politizálásában.
A szlovákiai Magyar Koalíció Pártjártjának elnöke „Szerintünk Orbán ma is jobb, amint Gyurcsány bal” címen nyilatkozatot juttatott el a szlovák kereskedelmi sajtóirodának – tájékoztat a Felvidék Ma. Bugár markáns különbséget lát Orbán és Gyurcsány hozzáállása közt a határon túli magyar kisebbség kérdésének megközelítésében.

Szerinte a jelenlegi magyar miniszterelnök különféle nyakatekert törvényeket hozott a „kintiek” megkérdezése nélkül. Az MKP elnöke, attól függetlenül, hogy vannak kételyek a választási végeredmény kimenetelét illetően, bízik a magyar választók józanságában. „Az Európai Unióban vagyunk. Mindenki tudja, mi lehetséges, mi engedélyezett, az unión belül erősítenünk, nem pedig gyengítenünk kell egymást” – zárta sorait Bugár Béla.

(Felvidék Ma)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.