Bugár: Szerintünk Orbán ma is jobb, amint Gyurcsány bal

Gyurcsány Ferencnek „köszönhetően” jutottunk ebbe a kilátástalan, vakvágányra jutott helyzetbe, amikor a „róluk, nélkülük” stílust honosította meg politizálásában – jelentette ki Bugár Béla, a Magyar Koalíció Pártjának elnöke a szlovák kereskedelmi sajtóirodának eljuttatott közleményében.

Szelei István
2006. 04. 20. 13:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bugár Béla szerint Gyurcsánynak „köszönhetően” jutott a határon túli magyarság a kilátástalan, vakvágányra jutott helyzetbe, amikor a „róluk, nélkülük” stílust honosította meg politizálásában.
A szlovákiai Magyar Koalíció Pártjártjának elnöke „Szerintünk Orbán ma is jobb, amint Gyurcsány bal” címen nyilatkozatot juttatott el a szlovák kereskedelmi sajtóirodának – tájékoztat a Felvidék Ma. Bugár markáns különbséget lát Orbán és Gyurcsány hozzáállása közt a határon túli magyar kisebbség kérdésének megközelítésében.

Szerinte a jelenlegi magyar miniszterelnök különféle nyakatekert törvényeket hozott a „kintiek” megkérdezése nélkül. Az MKP elnöke, attól függetlenül, hogy vannak kételyek a választási végeredmény kimenetelét illetően, bízik a magyar választók józanságában. „Az Európai Unióban vagyunk. Mindenki tudja, mi lehetséges, mi engedélyezett, az unión belül erősítenünk, nem pedig gyengítenünk kell egymást” – zárta sorait Bugár Béla.

(Felvidék Ma)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.