Kórházba került Diane Keaton

Az Oscar-díjas színésznőt kórházba szállították, miután balesetet szenvedett a Morning Glory című film forgatásán.

MNO
2009. 07. 01. 13:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset tegnap történt, egy szumó birkózós jelenet felvétele közben. A többek közt a Keresztapa trilógiát is jegyző színésznő ugyan alaposan bélelt ruhát viselt, de az nem védte meg attól, hogy beverje a fejét, mikor elesett.

Szerencsére azonban nem szenvedett komoly sérülést. „Diane Keaton jó egészségnek örvend és a hangulata is kiváló azután, hogy elesett a Morning Glory forgatásán és beütötte a fejét” – hangzik a Paramount Pictures közleménye. „A színésznőt óvatosságból kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy nem történt komoly baja, holnap visszatérhet a munkájához.”

Egy haldokló reggeli tévéműsor felélesztésére tett próbálkozásokat bemutató Morning Glory jövőre kerül a mozikba, a 63 éves színésznő mellett olyan nagyszerű szereplőket vonultatva még fel, mint például Jeff Goldblum, Rachel McAdams és Harrison Ford.

(nagyvarad.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.