Oscarra jelölték, de Arany Málnát kapott + Képek

Több Arany Málnával is gazdagodott Sandra Bullock amerikai filmszínésznő a vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák.

MNO
2010. 03. 07. 10:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hagyományosan az Oscar-éjszaka előtt 24 órával rendezett Razzie Awardson Bullock a legrosszabb női alakítás és a legrosszabb páros díját is elnyerte. Mindkettőt az All About Steve című vígjátékban nyújtott alakításáért ítélték neki oda, a páros díjat a mű férfi főszereplőjével, Bradley Cooperrel közösen kapta.

Bullockot a The Blind Side című futballdráma miatt a legesélyesebb jelöltnek tartják a legjobb női alakítás díjára az idei Oscar-gálán. Még soha nem fordult elő, hogy ugyanaz a színész ugyanabban az évben az Arany Málna-díjat és az Oscar-díjat is megkapta volna.

Az Arany Málna alapítvány 1980 óta adja ki a Razzie-kat. A díj egy golflabda nagyságú, super 8-as filmtekercsre helyezett, aranysárgára festett málna. A díjazottak ritkán jelennek meg a kétes értékű kitüntetés átvételére.

Fotók: Reuters



(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.