Röviden

2003. 07. 02. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Növekszik az MMS iránti igény
A Westel ügyfelei egy év alatt, az Ericsson rendszerének bevezetése és a Westel Mobil Rt. GSM hálózatába történő integrációja óta közel 800 000 MMS-ben értesültek a várható időjárásról, tőzsdei hírekről, névna-pokról. Áprilisban múlt egy éve, hogy a magyarországi mobil-előfizetőknek elérhetővé vált a teljes körű kereskedelmi multimédiás üzenetközvetítési szolgáltatás (MMS).

Axelero–Vivendi: kész a megállapodás
Másfélszeresére, 94-re növekszik azon települések száma az Axelero Internet és a Vivendi Telecom Hungary megállapodásának köszönhetően, ahol a felhasználók az Axelero széles sávú, gyors internetkapcsolatot használhatják.

Balatonon bővít a Pannon
A jelentős méretű Balaton környéki mobilfelhasználás megugrása miatt a Pannon GSM nagyobb figyelmet szentel nyáron a térségnek. A Pannon GSM Balaton környéki hálózatának bővítésével, új berendezések üzembe helyezésével készül fel az idei nyári szezonra.

Információs stratégia
Várhatóan október végén kerül a kormány elé a magyar információs társadalom stratégia, amely a 2004–2006 közötti időszak legfontosabb teendőit tartalmazza. A kiemelt célok között szerepel országos szinten a széles sávú internet elterjesztése, a korszerű tartalmak megjelenítése, a nemzeti digitális adatvagyon felmérése, bővítése és kezelése.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.