Kedvezőbb internetezés

A Westel a tavaly februárban meghirdetett egyéves akciós GPRS-árait változatlanul hagyta, és mellette WAP Plusz és Internet Plusz/WestelNet Plusz néven az eddigieknél is kedvezőbb csomagokat vezet be.

2004. 02. 01. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb kedvezményeket vehetnek igénybe a Westel ügyfelei. A GPRS szolgáltatás díjaira vonatkozó, tavaly februárban egy évre meghirdetett akció kedvezményei 2004. február 1-je után változatlanok maradnak, minden eddigi GPRS-tarifa továbbra is előnyös feltételekkel vehető igénybe – közölte a Westel. A véglegesített akciós díjszabás ráadásul újabb, a WAP-ot és az internetet az átlagosnál többet használó ügyfeleknek az eddigieknél kedvezőbb feltételeket kínáló új díjcsomagokkal bővül.
Az előfizetéses és Domino kártyás ügyfeleknek egyaránt elérhető WAP Plusz mindössze havi bruttó 600 forint ellenében 1,5 Mbyte, azaz akár hat-nyolc órányi WAP-használatot biztosít, az Internet Plusz/WestelNet Plusz bruttó 4000 forintos havidíja pedig 50 Mbyte szabadon felhasználható internetezési lehetőséggel és nagyon alacsony éjszakai tarifával segíti a helytől független információkhoz jutást. A WAP Plusz használatával a 777mobil hazai viszonylatban egyedülálló tartalomkínálata, a számos témakörben elérhető friss hírek, a helyfüggő szolgáltatások – köztük a legfrissebb helyi időjárás ismertetésével –, a játékok, élő videoadások vagy akár a kulturális gyűjtemény ezentúl még olcsóbban böngészhető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.