WLAN-bankkártyával

2004. 02. 01. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Westel 2003. december 1-je óta, a hazai mobilszolgáltatók közül Magyarországon elsőként, az ország harminc pontján – így a Ferihegy 2A és 2B terminálokon, valamint számos Westel-üzletben – kereskedelmi szolgáltatásként kínálja a vezeték nélküli helyi hálózatelérést (Wireless Local Area Network – WLAN) az arra alkalmas eszközökkel rendelkezőknek. A WLAN nagy sebességű internetelérést eddig kizárólag a Westel előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei használhatták, februártól azonban dombornyomott bankkártyával is elérhető a szolgáltatás, függetlenül attól, hogy a felhasználó a társaság ügyfele-e. Bankkártyás fizetés esetén bárki – külföldiek-belföldiek egyaránt – könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhat WLAN-használatot. A bankkártyás fizetési móddal az ügyfél automatikusan az OTP Bank weboldalára lép, ahol a bankkártya számát, lejárati dátumát és a kártya azonosítóját kell megadni. Teljesen biztonságos, mivel a kommunikációt lebonyolító alkalmazás segítségével az adatátvitel az OTP Bank Rt. számítástechnikai rendszere által védett csatornán történik, így biztosítva, hogy a vásárlók adatai illetéktelenek kezébe ne kerüljenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.