Megnyíló T-Mobile-üzletek

A T-Mobile márkanévvel együtt új arculatot kapnak az eddigi Westel-üzletek. A mobilcég saját, illetve partnerüzletei június <br/>5-ig alakulnak át a T-Mobile-arculatnak megfelelően. A márkaváltással minden olyan díjcsomag neve is megváltozik, amelyben eddig a Westel név szerepelt.

2004. 05. 13. 16:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A május 3-i márkanévváltozásnak megfelelően a napokban megnyíltak az első, mindeddig Westelként működő T-Mobile-üzletek, amelyek megújult külsővel fogadják az ügyfeleket. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató, a T-Mobile harminckilenc saját és mintegy 250 partnerüzlete június 5-ig folyamatosan alakul át, magára öltve a nemzetközi márkára jellemző szín- és képi világot. A hálózat minden megújuló üzlete a kirakatokban elhelyezett információs felületként, készülékbemutatóként és dekorációként egyaránt szolgáló jellegzetes fénykeretekről már messziről felismerhető. Az üzlettérben letisztult felületek, a fehér, a fekete és ezüstszürke, illetve a márka karakteres magenta színe, a T-Mobile-világhoz igazodó képek összhangja teremt hangulatot. A legújabb szolgáltatások és készülékek a gyakorlatban is kipróbálhatók, az üzletben pedig az infotornyokon elektronikus formában vagy a szintén megújult kiadványokból lehet tájékozódni. Június elején az ország több pontján megnyíló kiemelt T-Mobile-mintaboltok újszerű berendezéssel lesznek ellátva.
A T-Mobile a világ egyik vezető mobilszolgáltatója, a csoport szolgáltatásait közvetlenül, a márkanevet szintén megváltoztató vállalatain keresztül hatvanmillióan használják. Közvetett érdekeltségein és leányvállalatain keresztül pedig több mint 90 millióan veszik igénybe.
A nemzetközi jelenlét, a kapcsolatrendszer előnyei a T-Mobile Magyarország ügyfeleire is vonatkoznak. A T-Mobile ügyfelei külföldön járva a csoporthoz tartozó és az azzal együttműködő partnerhálózatokon kedvezőbb díjakkal és azonos minőségben használhatják mobiltelefonjukat. A megbízhatóság és az egyszerűség jegyében piacvezetőként és a csoport tagjaként a T-Mobile Magyarország előfizetői számos különleges szolgáltatással és tartalommal találkozhatnak a jövőben. Az eddigi készülékválaszték egyedi, kizárólag a T-Mobile csoport számára kifejlesztett multimédiás mobiltelefonokkal bővül majd. Mivel a Westel márkanevet a T-Mobile váltja fel, így minden Westel-díjcsomag neve is megváltozik. Ennek megfelelően a Westel-díjcsomagok júniustól Partner néven vehetők igénybe – a díjcsomagok előfizetőit a változás érdemben nem érinti –, minden egyéb, a díjszabásban szereplő tarifacsomag neve azonban a márkaváltás után is változatlan marad. A Westel lojalitásprogramja Kapcsolat néven megmarad, s még ebben az évben jelentősen kibővül. A Domino márka – részben megújult megjelenéssel – továbbra is a piac kártyás szolgáltatása marad.
A T-Mobile Magyarország jelezte csatlakozási szándékát a FreeMove-hoz, a világ legnagyobb szövetségéhez, amelyet a T-Mobile International, az Orange, a Telefonica csoport és a TIM hozott létre. A szövetség célja, hogy ügyfelei számára a nemzetközi roaming terén kínált kedvezményekkel, összehangolt szolgáltatásokkal – például GPRS, MMS, UMTS, vállalati alkalmazásokkal –, közös készülékbeszerzéssel és szoros együttműködéssel világszerte egyszerű és előnyös mobilhasználatot biztosítson. A leányvállalatain és társult cégein keresztül a több mint kétszázharminc millió ügyfélnek szolgáltatást nyújtó FreeMove szövetség kezdetben az európai piacokra összpontosít.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.