Új T-Mobile-honlap

Átalakult a T-Mobile Magyarország honlapja: a legnagyobb hazai mobilcég on-line felületét érintő arculatváltás a külső jegyek mellett tartalmi változást is jelent egyben. A népszerű WAP-portál, a 777mobil ezentúl t-zones néven érhető el.

2004. 06. 10. 16:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május 3-a és június 5-e, azaz a névváltás és a T-Mobile-nap közötti időszakban a társaság közel 300 üzlete, WAP-oldala, honlapja, szóróanyagok, hirdetések, kiadványok jelentek meg az új szín- és képi tartalommal. A T-Mobile márka bevezetése a nemzetközi előírások betartása mellett – a vállalatcsoport munkavállalóinak, gyártók, beszállítók, grafikai stúdiók és reklámügynökségek, tanácsadók közreműködésével – szinte teljes egészében hazai szakembergárdával zajlott le. A márkaváltással együtt az eddigi Westel-honlapot megjelenésében, kezelhetőségében egyaránt korszerűbb, az eddigieknél egyszerűbben használható, új honlap váltotta fel június első hetében. A T-Mobile internetoldalán – www. t-mobile.hu – egyéni vagy vállalati portál között lehet választani, és könnyen elérhető lesz a népszerű Webshop is. A legkeresettebb témák köré csoportosított, új menürendszer átláthatóságot biztosít, és a sokak által használt szolgáltatások – így például a tudakozó – ezentúl a főoldalról érhetők el. Az arculatváltozásban újdonság a fehér mellett a magenta és a szürke szín, és a társaságra jellemző képek alapján áll majd össze a T-Mobile-honlap. Átalakultak a tájékoztató oldalakon kívül a szolgáltatási és ügyfélszolgálati felületek is. A júniusi változtatásokat az elkövetkező hónapokban újabb kiegészítések, illetve fejlesztések követik – közölte a T-Mobile.
Jelentősen kibővül a t-zones néven elérhető tartalomszolgáltatás, amit elsősorban nemzetközi partnerkapcsolataira támaszkodva valósít meg a T-Mobile. Magyarország legnagyobb mobil-tartalomválasztékát a WAP mellett sms-ben, mms-ben és interneten egyaránt kínáló t-zones számos új érdekességgel szolgál. Így például a zenei csatornaként ismert MTV hetente frissülő top 20-as európai slágerlistája vagy a jól ismert Universal Mobile sztárjainak háttérképei, a népszerű slágerek polifonikus és mp3-formátumban letölthető csengőhangváltozatai egyaránt megtalálhatók lesznek. A megújult videotárban az extrém sportoktól a divat világáig több témakörben a hollywoodi Cinema Electric stúdió kifejezetten mobiltelefonra készült videofilmjei tölthetők le. A legújabb filmekkel kapcsolatos háttérképek és játékok közül választhatnak a t-zones portál látogatói, és ugyanígy elérhetők lesznek a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Walt Disney-rajzfilmfigurák. A játékok kedvelői számára jó hír, hogy több új kalandjáték mellett a t-zones oldaláról a T-Mobile ügyfelei júniusban ingyenesen tölthetik le telefonjukra a PC-s változatban már jól ismert Prince of Persia® Harem Adventures játékot.



készüléken az Európa-bajnokság is. Júniusban a labdarúgó Európa-bajnokság minden mozzanata nyomon követhető lesz mobilon. Az ország hét városának T-Mobile foci Eb-klubjában, valamint WAP-on, sms-ben, mms-ben és a Magyarországon újdonságnak számító video-mms üzenetekben követhetők a labdarúgócsapatok mérkőzései. A T-Mobile WAP-oldalán szinte minden megtalálható, amit az Eb-ről tudni érdemes, a történelmétől a teljesen friss aktualitásokkal bezárólag. Megfelelő mobiltelefonnal a híreken túl a játékosok és helyszínek képes bemutatói, a meccsekről és gólokról készült tudósítások is napirenden lesznek, és a letölthető videofelvételek is érdekességekkel szolgálnak. A T-Mobile ügyfelei mobiltelefonjukra mms-ben rövid videofilmeket kapnak a már megszokott és kedvelt képes összefoglalók mellett. A labdarúgó Eb-vel kapcsolatosan rádiókban, sms-en, mms-en és a rendezvényeken elhangzó sok száz kérdés válasza a T-Mobile WAP-oldalán, a t-zones portálon lesz elérhető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.