Utasbiztosítás köthető a T-Mobile-lal

A T-Mobile előfizetői telefonjuk segítségével kezdeményezhetik utasbiztosításuk megkötését a QBE Atlasz Biztosító Rt. és a mobilcég együttműködésének eredményeképpen.

2004. 12. 13. 0:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mobil ügyintézés irányába tett jelentős lépést Magyarországon a T-Mobile és az QBE Atlasz Biztosító az új szolgáltatás bevezetésével. A jövőben ugyanis a T-Mobile t-zones WAP-portálján keresztül – akár a gépkocsiban vagy tömegközlekedési eszközön az úti cél felé tartva – egyaránt kezdeményezhető a QBE Atlasz Biztosító Rt. egyes utasbiztosításainak megkötése. Az eddig megszokott űrlapok kitöltése helyett a hazánkban egyedülálló szolgáltatás az időmegtakarítás mellett jelentős könnyebbséget jelent.
A t-zones WAP-portál utasbiztosítás-felületén elegendő megadni a régiót (Európa vagy Európán kívüli utazás), kiválasztani a legmegfelelőbb díjazást, a biztosítás kezdetét és végét, valamint beírni a három legfontosabb adatot (név, útlevél száma, lakcím). A biztosítást – a biztosítási díjnak a havi számlával vagy m-com egyenleggel történő kiegyenlítése mellett – a T-Mobile köti meg. Ezt követően az előfizető sms-ben kap értesítést a tranzakció részleteiről és a fizetés lebonyolításáról, valamint a kötvény átvételi módjáról. A biztosítási kötvények az értesítő sms-ben megküldött kód ellenében – tizenöt napon belül – az utazás megkezdéséig vehetők át. Helyileg a legnagyobb magyarországi határátkelők IBUSZ-irodáiban, Ferihegy 2/B terminálján és Budapest belvárosában kaphatók meg a kötvények. Az IBUSZ-irodák listája a t-zones WAP-portálon bármikor megtekinthető. A T-Mobile ügyfelei a biztosítást havi előfizetéses ügyfélként a számlájukkal utólag, Domino kártyásként pedig előre feltölthető m-com egyenlegükkel fizethetik ki.



Százszázalékos ismertség. A GFK Hungária felmérései alapján Magyarországon a T-Mobile márka támogatott ismertsége már augusztusra megközelítette, alig fél évvel a piacvezető magyar mobilcég névváltását követően pedig november elejére elérte a száz százalékot. A megkérdezettek körében a spontán említés szintén nagyon magas. A T-Mobile Magyarország Rt. május óta kínál szolgáltatásokat közel négymillió előfizetője számára. A hazai piacon bevezetett újdonságok fogadtatása szintén kedvező, a Westel–T-Mobile márkaváltás nemzetközi összehasonlításban is sikeres. A mobilszolgáltató tíz évvel piacra lépését követően vette fel a két kontinensen jelenlevő T-Mobile márkanevet, az anyavállalathoz tartozó szolgáltatóknak 103 millió előfizetőjük van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.