Röviden

2005. 01. 17. 0:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dráguló tarifák Romániában
Februártól Romániában 34,1 százalékkal drágul az előfizetés a vezetékestelefon-szolgáltatásra a Romtelecom távközlési vállalatnál; vagyis az eddigi 1,8 euróról 3,5 eurónak megfelelő összegre. Ugyanakkor 10 százalékkal csökkentik a hazai távolsági hívások, 9,1 százalékkal pedig a nemzetközi hívások és 3,4 százalékkal a mobilhálózatok felé kezdeményezett hívások percdíját – közölték a román országos távközlési hatóságnál.

Készülék a legkisebbeknek
Bár a gyerekek egészen kis korukban kitűnően meg tudják tanulni a mobiltelefon használatát, az egyik angol cég kifejezetten kisgyerekeknek szánt mobiltelefont fejlesztett ki, amelyik csak „bébicsősz” szerepre szolgál. A rózsaszín, illetve sárgászöld színben kifejlesztett készülék a mai mobilok teljesítményéhez képest szándékosan „lebutított”, illetve mást tud.

Mobilos keresés Thaiföldön
A svájci kormány megbízta az országban működő három mobilszolgáltatót, hogy állítsák össze a Thaiföldön használt több ezer svájci mobiltelefon forgalmi adatait, s ennek segítségével próbáljanak a szökőár nyomán eltűntek nyomára jutni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.