Téli akció a piacvezetőnél

A T-Mobile Magyarország Rt. bejelentette, hogy a síszezon alkalmából több T-Mobile és Freemove partnerhálózatban ismét kedvezményes külföldi hívásfogadással teszi előnyösebbé a mobilhasználatot. A tavaly nyári, hasonlóan sikeres akción felbuzdulva a T-Mobile a téli időszakban öt ország esetében csökkentette díjtételeit.

2005. 02. 14. 0:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Február 1. és március 31. között öt európai országban 50 százalékkal olcsóbb a hívásfogadás a T-Mobile és a Freemove partnerhálózatában. A hazai mobilpiacon elsőként és egyedüliként tavaly nyáron a T-Mobile kínált külföldön ingyenes hívásfogadási lehetőséget. A kedvező fogadtatásra tekintettel a legnagyobb hazai mobilcég február 1. és március 31. között a síszezon alkalmából ismét új roamingakciót hirdet. A síelők számára fontos úti célnak számító öt európai országban a T-Mobile csoporthoz és a Freemove-hoz tartozó hálózatokban a T-Mobile Magyarország előfizetői 50 százalékkal olcsóbban fogadhatják a beérkező hívásokat. Az ausztriai és a németországi T-Mobile, az olaszországi TIM, a francia Orange és Szlovákiában az EuroTel hálózatában így március 31-ig a T-Mobile Magyarország Rt. előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt jelentős megtakarítást érhetnek el.
A társaság előfizetéses ügyfelei emellett minden érintett hálózatban küldhetnek és fogadhatnak mms-t, élményeiket fényképekben és videofelvételekben is megoszthatják barátaikkal, ismerőseikkel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.