Röviden

2005. 07. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapestre is közlekedő belga SN Brussels légitársaság emeli a repülőjegyek üzemanyagpótdíját szeptembertől a kőolaj drágulása miatt. A nagy európai légitársaságok – köztük az Air France, a Lufthansa, a Swiss, a British Airways, a Virgin Atlantic – már emelték a pótdíjat. (MTI–Eco)

A Phylaxia Pharma Rt. alaptőkéjét az igazgatóság döntése alapján
1 428 397 800 forintra emelik. A társaság négy jogi személy vételi szándéknyilatkozata alapján 1 427 432 darab új, 100 forint névértékű és kibocsátási értékű, a korábbiakban kibocsátott részvényekkel azonos jogokat biztosító, A sorozatú, névre szóló, dematerializált törzsrészvény zártkörű forgalomba hozataláról döntött. (P. B.)

Szombattól további háromszáz (régi) lejjel emeli a literenkénti üzemanyagárakat saját töltőállomásainál a Petrom. Ennek megfelelően július 9-től az eco premium minőségű benzinért literenként 34 500 régi, illetve 3,45 új lejt, az ólommentes premium és az euro premium minőségűért 34 200 régi, illetve 3,42 új lejt kell fizetni, a top premium 99 pluszért pedig 37 700, illetve 3,77 lejt kell fizetni. (MTI–Eco)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.