időjárás 12°C Adalbert 2022. szeptember 27.
logo

Fókuszból a T. Házba?

Czirják Imre
2005.08.25. 23:00

Batiz András kormányszóvivő az MSZP képviselőjelöltje lehet a 2006-os országgyűlési választásokon – tudtuk meg. Lapunk szocialista forrásai szerint egyre több jel utal arra, hogy a szóvivő honatyaként folytatja karrierjét. Ugyanakkor elmondták, az egyéni jelöltjeik már megvannak, Batiz legfeljebb az MSZP országos listájára kerülhet fel, erről a jövő év februárjában dönt a párt kongresszusa. A szóvivő jövőbeli politikai szerepvállalása értesüléseink szerint a Miniszterelnöki Hivatalon belül is visszatérő pletykák tárgya. Batiz egyébként részt vett a kormánytagok által tartott Kérdések és válaszok című rendezvénysorozaton, jelentősen túllépve a kormányszóvivők eddig megszokott feladatkörét.
– Nem kerestek meg az MSZP-ből – fogalmazott lapunk kérdésére a szóvivő. Állítása szerint a jelöltállítási folyamat egyébként már le is zárult a pártban. Elismerte azonban, hogy az MSZP országos listája még nyitott. – Nem foglalkozom ezzel a kérdéssel, éppen elég a jelenlegi munkám, jövő tavasszal pedig majd meglátjuk – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.