Itt az új Domino csomag

2005. 08. 14. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Domino Aktív néven különösen kedvező díjcsomagot kínál a T-Mobile augusztus 15-től a rendszeres mobilhasználók számára. Az újdonsággal 450 forintos, 30 napra szóló időszaki díj ellenében csúcsidőben 25, csúcsidőn kívül és hét végén mindössze 15 forintért hívható több mint 7,5 millió hazai T-Mobile-os és vezetékes előfizető. Az egyéb mobilhálózatokba irányuló hívások díja csúcsidőben 35, csúcsidőn kívül 25 forint. Az új Domino Aktívot bármely Domino kártyás T-Mobile-os ingyenes díjcsomagváltást követően igénybe veheti. A beszélgetések mellett a Domino Aktívval a rövid szöveges üzenetek díja is csökkenthető, alig 150 forintos időszaki díj ellenében ugyanis a belföldi előfizetőknek 15 forintért küldhető sms. További kedvezményt kínál a korábban bevezetett T-Percek csomag. Ezzel havonta 1200 forintért 600 percnyi beszélgetés vásárolható. A csomagban foglalt percek este 10 és reggel 7 óra között, valamint egész hétvégén a T-Mobile és a Magyar Telekom előfizetőinek hívására használhatók fel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.