Parkolócédula sms-ben

A Centrum Parkoló Kft. üzemeltette budapesti fizetőparkolási zónákban a parkolás díja már mobiltelefonnal sms-ben is kiegyenlíthető. A T-Mobile ügyfeleinek a díjfizetés egész folyamata sms-ben bonyolítható le augusztus 8-tól, hiszen a Mobil Vásárlás szolgáltatással parkolási egyenlegüket telefonszámlájuk terhére vagy m-com egyenlegükből is feltölthetik. Az együttműködő cégek tervei szerint hosszabb távon a parkolócédulát teljes egészében az sms válthatja fel.

2005. 08. 14. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Abban az esetben, ha a T-Mobile ügyfelei parkolni szeretnének a Centrum Parkoló Kft. területén (I., II., VI., VII., VIII., XI. és XII. kerületek), nem szükséges az aprópénz vagy a parkolóóra keresgélése. Emellett a parkolási idő egyetlen sms elküldésével bárhonnan meghosszabbítható lesz, nem muszáj újra és újra a parkolóórához fáradni. A parkolási társaság és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően hosszabb távon a parkolócédulát teljes egészében az sms válthatja fel. A mobiltelefonos díjfizetés előnye, hogy a parkolás kezdetét és végét sms-ben lehet jelezni, a szükséges összeget pedig ennek alapján vonja le a Centrum Parkoló Kft. az előzetes szerződés alapján vezetett parkolási egyenlegből. Ezt az egyenleget T-Mobile-osok sms segítségével is feltölthetik. Elegendő elküldeni a „3000”-es számot a 06-30/4444-222-es telefonszámra, s egy következő üzenettel jóváhagyni a vásárlást. Az egyenleg így 3000 forinttal növekszik, a tranzakció díja további 300 forint.
A T-Mobile előfizetéses ügyfelei előzetes teendő nélkül igénybe vehetik a parkolásiegyenleg-feltöltést, mivel a Mobil Vásárlás szolgáltatással meghatározott összegig, havi számlával utólag kifizethető az sms-ben megvásárolt „parkolókártya”. Domino kártyásként a szolgáltatás használatához előzetesen az m-com egyenleget szükséges feltölteni. Erre például az OTP Bank, a K&H Bank, a Takarékbank, a Volksbank és az Euronet bankautomatáinál, a CIB Internet Bankon, a CIB Wap Bankon és a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton, valamint a T-Mobile saját üzleteiben adódik lehetőség. Az m-com egyenleg feltöltését T-Mobile hitelkártyával rendelkező ügyfelek mobiltelefonjukon keresztül is megtehetik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.