Törvénytelenül osztogatott tésztát az MSZP

2005. 09. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkerülte a képviselő-testületet Páva Zoltán, Komló szocialista polgármestere, amikor egy személyben döntött a száraztészta beszerzéséről és a részben lejárt szavatosságú élelmiszer kiosztásáról.
Komló első embere a képviselő-testület szerdai ülésén ugyanis utólag szavaztatta meg a Honvédelmi Minisztériumból származó élelmiszer kiosztását. Az önkormányzati vagyon kezeléséről és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jogról szóló 1995-ös helyi önkormányzati rendelet viszont a forgalomképes vagyontárgyak feletti rendelkezési jogot a képviselő-testület hatáskörébe utalta. Helyi ellenzéki képviselők interpellációval fordultak Pávához. A kérdésekre adott válaszban a polgármester elismerte, hogy megkerülte a képviselő-testületet.
Mint arról lapunk tudósított, a szocialisták lejárt szavatosságú honvédségi tésztát osztottak Páva Zoltán választókerületében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.