Fidesz-irodába törtek be Iváncsán

2005. 10. 05. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Betörtek a Fidesz iváncsai választókerületi irodájába, s elvitték az ott levő számítógépet és nyomtatót. Rédli László, a Fidesz választókerületi elnöke lapunknak elmondta: az épületbe úgy jutottak be, hogy feltörték az iroda bejárati ajtaját, a belső faajtót pedig tokostól feszítették ki.
– Meglepetéssel tapasztaltam, hogy csak a számítógépet és a nyomtatót vitték el, a hozzá tartozó monitort és billentyűzetet nem – nyilatkozta lapunknak Rédli László. Hozzátette: aggodalomra adhat okot, hogy rövid időn belül két bűncselekményt is elkövettek olyan választókerületi épületek ellen, amelyek a Fideszhez köthetők. – A politikai indítékot egyik esetben sem lehet egyértelműen kizárni – tette hozzá Rédli László. Mint ismeretes, szeptember közepén Molotov-koktélt dobtak Muray Rita (Fidesz) gárdonyi virágboltjára. A bolt teljesen kiégett, a kár értéke több millió forintra rúgott.
A gárdonyi fideszes önkormányzati képviselő akkor elmondta, hogy szerinte politikai indítékok állnak a támadás mögött, amellyel harcos testületi munkája miatt meg akarták félemlíteni. A politikus leszögezte, nem ijedt meg a fenyegetéstől, és továbbra is a tőle megszokott hevességgel harcol a település érdekeiért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.