Lövöldözött az egykori kormányőr

2005. 10. 07. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyugalmazott kormányőr lövöldözött Lőrincin. Jánosi László, a Fidesz városi elnöke elmondta: a támadó a Horn-kormány alatt miniszteri sofőrként dolgozott.
A hevesi városban csütörtökön délután szólalkoztak össze egy utca lakói. Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az összetűzés közben egy helybéli az engedéllyel tartott fegyveréből egy nem célzott lövést is leadott. Az ittas támadó először viperát használt, majd célzott lövést adott le – állította ezzel szemben Lakatos Csaba, a sértett testvére. Hozzátette: a hatvani nyomozók először még emberölési kísérletről beszéltek. Lakatos választ vár arra is, kinek telefonált a támadó, miután megbilincselték. Jánosi szerint furcsa, hogy még folytak a vizsgálatok, amikor az exkormányőrt hazaengedték. Soltész szerint azért engedték ki a férfit, mert nem célzott lövés történt, és így nem lehet emberölési kísérletről beszélni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.