időjárás 6°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Problématérképet készít a pécsi Fidesz

Kapitány Gergely
2006.08.20. 23:00

Garanciavonalat indított Pécsett Páva Zsolt, az ellenzék polgármester-jelöltje. Az akció célja, hogy a pécsiek saját maguk mondhassák el gondjaikat, javaslataikat. A beérkező információkat rendszerezik, majd egy problématérképet készítenek. Páva Zsolt hangsúlyozta, a kész anyagot eljuttatják minden párt részére azért, hogy bárki is nyerje az őszi választásokat, tudja mi a dolga.
Bárki hívhatja a garanciavonalat napközben és hét végén, a vonal túlsó felén Páva munkatársai feljegyzik a bejelentéseket. A telefonálóknak vagy az e-mailek küldőinek személyes adatot nem kell megadniuk, mindössze az utcanevet, ahol laknak. – A garanciavonalat azért hoztuk létre, hogy a Pécsett élő emberek névtelenül, szabadon mondhassák el, mit tartanak problematikusnak közvetlen környezetükben, mit kellene a legsürgősebben megoldani, ami eddig elkerülte a városi döntéshozók figyelmét – mondta Páva Zsolt. Annak érdekében, hogy a lakossági gondok valóban megoldódjanak, az információkat minden párt számára elérhetővé teszik, így bárki is vezeti majd ősztől a várost, tudja, mit kell tennie – tette hozzá. A vonalon szeptember 3-ig várják a bejelentéseket.
Az MSZP városi elnöke, Juhász István közölte, örül Páva Zsolt kezdeményezésének, de – mint kérdésünkre rámutatott – náluk évek óta létezik garanciavonal, csak a készülék az egyéni képviselőknél csörög.
Az ellenzék garanciavonala a 06-72/410-204 és a 06-20/464-8424 számon érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.