Röviden

2006. 08. 07. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Általános Értékforgalmi Bank (ÁÉB) Zrt. az év első felében 12,619 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el, 8,5 százalékkal többet, mint az előző év első felében. (MTI–Eco)

*****
A legnagyobb bevételű ázsiai légitársaság, a Japan Airlines hétfőn 26,78 milliárd jenes adó utáni veszteséget jelentett az üzleti éve júniussal zárult első negyedéről, a drága üzemanyag és a csökkenő utasszám miatt. (MTI–Eco)

*****
A legnagyobb dél-koreai autógyár, a Hyundai Motor Co. 387,29 milliárd vonos adózott eredményt jelentett a második negyedévről, 37 százalékkal kevesebbet a tavalyi második negyedévi 613,2 milliárdnál, a vállalatnál lezajlott sztrájkok, a vállalatvezetési bizonytalanság és az erős dél-koreai von miatt, ami megnehezítette az exportot. (MTI–Eco)

*****
Az Exbus Vagyonkezelő Nyrt. (korábban Nabi Rt.) 2006. első félévi adózott nyeresége – egyszeri tételeknek köszönhetően – 32,667 millió dollár lett, szemben az előző év azonos időszakának 11,214 millió dolláros veszteségével. (P. B.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.