időjárás 3°C Virgil 2022. november 27.
logo

Röviden

MTI
2006.08.03. 23:00

Hajrá, MLSZ!
Novák
Kreált sport a kajak-kenu, Erdei Zsoltot külföldön senki nem ismeri, csak a futballt kellene támogatni – tartott napirenden kívüli helyzetértékelést két hete Kisteleki István, az MLSZ elnöke. Az azóta érkezett hírek: legalább 40 ezer fizető nézőt várnak Szegedre, „Madárt” a hét végén 5,2 millióan látták a tévében Németországban, Újpest–Vaduz 0-4, Szkopje–Debrecen 4-1, kizárták a Fradit, nálunk a kutya se kíváncsi a Villarrealra.

Főbe lőtte magát egy biztonsági őr
Szolgálati fegyverével öngyilkosságot kísérelt meg tegnap a zalaegerszegi Kisfaludy utcai OTP-fiók egyik biztonsági őre: főbe lőtte magát a bank őrszobájában. A 40 év körüli férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők. Tettének oka ismeretlen, a rendőrség megkezdte a vizsgálatot. (HP)

Mérget ivott a győrteleki kisfiú
Újraélesztették a mátészalkai kórházban, majd mentőhelikopter szállította tovább a nyíregyházi gyógyintézetbe azt a győrteleki gyermeket, aki szerdán otthona közelében feltehetőleg valamilyen benzinszármazékot ivott egy talált sörösüvegből. A két és fél éves kisfiú állapota válságos. A rendőrség vizsgálja, terhel-e valakit büntetőjogi felelősség. (MTI)

Felüljáró alá szorult egy teherkocsi
Beszorult egy kamion tegnap Budapesten a Könyves Kálmán körúti felüljáró alá, a rakomány egy része ráesett egy autóra, de senki nem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idején rendkívül nagy torlódás alakult ki az érintett útszakaszon. (MTI)

Pitbullokat foglaltak le Nógrád megyében
Tizennyolc tenyésztett, kiképzett pitbullkeveréket foglaltak le a rendőrök Nógrád megyében, Salgótarjánban és Karancslapujtőn; a két kutyatartó ellen eljárást indítottak. Egyikük korábban már felfüggesztett börtönbüntetést kapott tiltott állatviadal szervezése miatt. Veszélyes eb tartásával összefüggő kötelességszegés miatt indult eljárás az érintettek ellen. (MTI)

Elhunyt a legidősebb brit asszony
Száztizenegy éves korában a bedfordshire-i öregotthonban elhunyt Emmeline Brice, Nagy-Britannia legidősebb asszonya. A matróna már a múlt héten meghalt, de ezt csak tegnap közölte a családja. A világ legidősebb asszonya jelenleg a száztizenhat éves ecuadori Maria Esther de Capovilla. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.