Röviden

2006. 10. 16. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mélyen spekulatív, B1 szintű vállalati adóskockázati osztályzattal látta el hétfőn az Invitel Holdings N. V.-t, a Magyar Telecom B. V. és az Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt. holdingvállalatát a Moody’s Investors Service, amely egyidejűleg leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá is vette a besorolást, miután a cég bejelentette 125 millió eurós változó kamatozású adósság kiadását. (MTI–Eco)

*****
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) rendkívüli közgyűlést tartott, amelyen egyebek mellett új tisztségviselőket választottak. A közgyűlés elfogadta Simor Andrásnak, a felügyelőbizottság tagjának a lemondását. A bizottság tagjává választották 2008. május 23-ig Juhász Miklóst és Bánfai Gergelyt, Lantos Csabát pedig az igazgatóság tagjává választották ugyaneddig az időpontig. (P. B.)

*****
A Hanwha Bank Magyarország Zrt. 2006. október 18-án tízmillió euró összegben ötéves futamidejű, zártkörű alárendelt kölcsöntőkekötvényt bocsát ki, amelyet többségi tulajdonosa, a Hanwha Securities Co. Ltd. vásárol meg. (P. B.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.