Az év bankja címet az OTP kapta meg

2006. 11. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három plusz egy elismerést söpörhetett be az idén első alkalommal megrendezett Az év bankja versenyen az OTP Bank Nyrt. A legnagyobb magyar pénzintézet elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor lett az év bankára, míg a pénzintézet megkapta Az év folyószámla-vezető bankja, Az év legszimpatikusabb bankja, valamint a MasterCard – Az év bankja díjat is.
A nyertesek között szerepelt még a CIB Bank Zrt., amely Az év direktbanki szolgáltatása és Az év megtakarítási terméke kategóriákban jeleskedett. Az év leginnovatívabb bankja és Az év lakossági hitelterméke díjat az Inter-Európa Bank vihette haza. A Concorde Alapkezelő Zrt. Az év befektetési alapkezelője címmel távozhatott a rendezvényről. Zdenek Houser, a MasterCard Europe Magyarországért is felelős igazgatója elmondta, hogy a rendezvény célja egy olyan hagyomány megteremtése, amely már létezik Csehországban, és amely lehetővé teszi, hogy a bankok minden évben egyszer egészséges versenyben mérettessenek meg. A MasterCard szeretné, ha ez a verseny Magyarországon is további innovációkhoz vezetne a banki termékek körében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.