időjárás 4°C Virág 2022. november 26.
logo

Röviden

MN
2006.12.17. 23:00

Süsü, a villamos

Csontos

Mesenapot szervezett szombaton a gyermekeknek a BKV a Moszkva téren. Csukás István, a Süsü, a sárkány halhatatlan szerzője ez alkalomból mesét írt a Combino villamosokról, amit a helyszínen minden órában meghallgathattak a kiskorú rajongók. Arról nincs hír, hogy Friderikusz Sándor Jaj, de jó a Combinón utazgatni című tényfeltáró riportfilmjét is vetítik-e a serdületlen ifjúságnak.

Kovács László gyorsan hajtott
Gyorshajtáson kapták a rendőrök szombaton a fővárosi Zugligeti úton Kovács Lászlót, az EU adóügyi biztosát – tudta meg a Független Hírügynökség. A politikus az Indexnek elismerte, hogy figyelmeztetésben részesítette a rendőr, de állította: nem látta, hogy gyorsan hajtott, és bár diplomáciai rendszámú autóban ült, nem hivatkozott mentességre, együttműködött a hatóságokkal. (FH)

Buszbaleset Ausztriában
Felborult egy Zágrábból Svédországba tartó turistabusz a hét végén az ausztriai Salzburg tartományban, egy alagút kijáratánál. A sofőr előzőleg nem tudta eldönteni, hogy a kivezető út jobb vagy bal sávjába soroljon, és nekiütközött egy betonkerítésnek. Negyvenöten megsérültek. (MTI)

Rianások a Szkítiában
Rianások című kötetét dedikálja ma este öt órától Tóth Gy. László a Szkítia Könyvesboltban (XII., Böszörményi utca 19/A.). (MN)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 14, 41, 48, 50, 52. Jokerszám: 002 253. Hatos lottó: 13, 15, 19, 20, 26, 35. Pótszám: 2. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.