Startol az FHB kereskedelmi bankja

2006. 12. 05. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkezdte tevékenységét az FHB-bankcsoport kereskedelmi bankja tegnap a cég központi bankfiókjában. Január végére már legalább 13 fiókból, az első fél év végére pedig 24-25 fiókból áll majd az FHB-csoport új hálózata. Harmati László, az FHB Kereskedelmi Bank ügyvezetője, az FHB Jelzálogbank vezérigazgató-helyettese jelezte, hogy a kereskedelmi bank egyelőre számlavezetéssel, betétgyűjtéssel és hitelnyújtással foglalkozik – írta az MTI–Eco. Decemberben még csak szabad felhasználású jelzáloghiteleket kínálnak, januárban lakáshiteltermékekkel bővül a paletta, s még az első negyedévben következnek a támogatott hitelek is. Az FHB Jelzálogbank termékei a jelzálogbanki fiókokban továbbra is teljes körűen elérhetők.
A kereskedelmi bank elsősorban a jelzálog-hitelintézet ügyfeleire alapoz majd, de Harmati szerint olyan termékei lesznek, amelyekkel új ügyfeleket is meg lehet nyerni. Szűkülő üzleti lehetőségek esetén mindig azok a nyerők, akik a legkorszerűbb termékeket kínálják – jelentette ki. Az FHB-csoport pár hete elindított másik új társasága, az FHB Életjáradék Zrt. marketingkampánya még igazán meg sem kezdődött, de termékei – a hagyományos életjáradék és a fordított jelzálogkölcsön – iránt máris nagy érdeklődés tapasztalható.
Az ügyfelek az eddigi tapasztalatok szerint igen fontosnak tartják a banki hátteret, s különösen az idős emberek számára előnyös az, hogy nem kényszerülnek eladni a lakásukat ahhoz, hogy életszínvonalukon javítsanak – mondta az ügyvezető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.