Röviden

2007. 02. 17. 0:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) módosítja a BUX és a Bumix kosarába kerüléshez szükséges kritériumokat, a változások március 1-jén lépnek életbe. A tőzsde hivatalos részvényindexében, a BUX-ban azok a részvények szerepelhetnek, amelyek a kosár évente kétszeri felülvizsgálatakor a kosárba kerüléshez szükséges hét feltételből legalább ötöt teljesítenek. (P. B.)

*****
Az intézményes megtakarítások (vagyonkezelt vagyonok és befektetési alapok) 7,89 százalékkal nőttek 2006 negyedik negyedévében, december végén 6383 milliárd forintot tettek ki – közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége. (P. B.)

*****
A Telekom Srbija vezetésével alakult konzorcium tett egyedül ajánlatot a harmadik montenegrói mobilszolgáltatói licencre. A szerb médiajelentések szerint a csoport 16 millió eurót ajánlott fel a licencért, valamint további beruházásokra tett ígéretet 90 millió eurós nagyságrendben. A minimális ajánlati összeget hatmillió euróban szabta meg a privatizációs ügynökség. (MTI–Eco)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.