A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ne várják meg, amíg elévülnek az ügyek!

Olvasónktól
2007. 10. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon jó, hogy lelepleződött ez az évek óta működő pénzcsapoló banda. Naponta hangzik el, hogy „már” hárman vannak rács mögött. Én azt mondom, hogy „még csak” hárman. A híradásokból lehet tudni, hogy kik vannak még a várólistán, jó lenne, ha nem kéne sokáig várniuk, ha nem bújhatnának mentelmi joguk köntösébe. Mert ha valaki egy írónak tollba mondta, hogy mint miniszter, döntési jogot senkinek nem adott, mindenben ő döntött, most miért hitelesebb a tagadása? A most folyó ügy mellett ne feledkezzünk el arról, hogy volt itt, vagy van is egy vecsési számlagyár, volt egy Princz Gáborunk, egy Kulcsár Attilánk. Ügyük mégis alszik. Nem kéne megvárni, hogy az ügyek elévüljenek, amikor is már nemhogy a pénz nem szedhető vissza, de nem is lesznek büntethetők a tettesek.
Minden ellopott forint vagy euró a mi pénzünk, és nem egyes, a holdudvarhoz közeli emberek vagyonának gyarapítására kellene odaadni. Ahogy teszik tönkre a gazdaságot, ahogy növelik a munkanélküliséget, lassan nem lesz adófizető. Miből fognak akkor (hogy finom legyek) lenyúlni? Persze nem ezeket az ügyeskedőket sajnálom, hanem a népet, akik élni akarnak és nem csak megélni mondjuk minimálbérből, vagy segélyből.
Ha a jelenlegi kormánytagok elhúznak a pénz mellől, elmennek az őket megillető helyre, és ha visszafizetik az eltűnt milliárdokat, nem lesz szükség megszorításokra, csupán csak kormányváltásra.
Czető Lászlóné, Budapest

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.