Viszlát, Kispál, szervusz, Tamás!

Klementisz Réka
2010. 08. 19. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a mínusz egyedik napon beindult az élet a Szigeten, beköltöztek és felverték sátraikat az első szigetlakók. Tegnap este a zenekar történetének legnagyobb koncertjével búcsúzott a nagyszínpadon a Kispál és a Borz (képünkön). A magyar alternatív rockzene hangadó együttese az elmúlt huszonhárom év legnagyobb slágereivel, a zenekar kedvenc Kispál-dalaival és vendégfellépők sorával tett kövér pontot egy hoszszú út végére. A Kispál olyan klasszikusokkal, mint az Emese, a Szőkített nő vagy a Ha az életben… bő két évtized alatt pécsi hobbizenekarból abszolút viszonyítási alappá nőtte ki magát. Ma délután kettőtől az amfiteátrum színpadon a magyar dzsessz napjával, háromtól a nagyszínpadon reggae-örömünneppel melegíthetnek a szigetlakók a holnap induló főprogramra. Cseh Tamás emlékének ma este hattól a világzenei színpadon ötórás koncertet szentelnek. (K. R.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.