Röviden

MN
2010. 12. 06. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindenki gyanús
Ugró
Mivel még most sem lehet tudni, hogy ki az a „rókaképű”, csak annyit állíthatunk biztosan, hogy Toldi Miklós, György nevű bátyja nem érintett a Hunvald-ügyben (mert ő rókalelkű).

Magyar rablót fogtak Londonban
Nemzetközi elfogatóparanccsal körözött bűnözőt vettek őrizetbe a hatóságok a napokban Londonban, az elfogásban együttműködött a brit és a magyar rendőrség. Sz. Olivért aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete, és fegyveres rablások miatt keresték, a férfi Magyarországon követte el a bűncselekményeket – mondta el lapunknak Csécsi Soma, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) helyettes szóvivője. (MN)

Frontális ütközés, két halott
Két halálos áldozatot követelt az a baleset, amely tegnap délután történt a 63-as főúton, Sárbogárd és Rétszilas között. Két autó ütközött frontálisan, egy fiatal nő és egy fiatal férfi meghalt. A négy sérült között gyerekek is vannak. (MTI)

Öngyilkosság: gázolt az intercity
Halálra gázolt egy öngyilkos férfit tegnap délután a Budapestre közlekedő Nyírség intercity Szolnok és Szajol között – közölte a Mávinform. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.