Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja
Archívum, Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/mszp-s-szlogenbe-bujtatott-unios-kampany-kozpenzbol-6555671/

MSZP-s szlogenbe bújtatott uniós kampány közpénzből

„Többen vagyunk, mint bárki gondolná” – ez a címe az MSZP kampánydalának, „Többet fejlődünk, mint gondolná” – olvasható a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hirdetésein. A szocialisták tagadják, hogy a két üzenetnek köze lenne egymáshoz, az ügynökség viszont vizsgálatot ígér.

• „Mint gondolná”: uniós pénzekből is kampányol az MSZP

A szocialisták kampányszlogenjéhez kísértetiesen hasonló szavakkal reklámozza az Új Magyarország fejlesztési terv állítólagos eredményeit a kormányzat több száz millió forintnyi közpénzből. „Többet fejlődünk, mint gondolná!” – olvasható azokon a köztéri plakátokon és internetes hirdetésekben, amelyeket a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) rendelt meg. Eközben az MSZP kampányfilmjében Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt azt mondja: „Többen vagyunk, mint gondolná”, a párt hivatalos kampánydalának címe pedig apró módosítással ugyanez: „Többen vagyunk, mint bárki gondolná”.

Kíváncsiak voltunk, miért használja fel az MSZP saját kampányához az uniós források fölött bábáskodó NFÜ közpénzekből készített reklámszövegét – a részleteket a Magyar Nemzet hétfői számában olvashatják.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Még fontos feladata van
Mi tagadás, többen meglepődtünk, amikor Török Ferenc, a kétszeres olimpiai és négyszeres világbajnok öttusázó ott volt a múlt hét végén a Kincsem Parkban a budapesti vb éremátadói között.
A vártnál több migránst fogad be Olaszország az Ocean Vikingről
Portugália és Luxemburg is vesz át az Ocean Viking civil hajó fedélzetén Lampedusához érkezett illegális bevándorlókból.

VALUTA

Elenyésző bevétel lesz a beváltásból
Az éves szabadságukat, külföldi útjukat őszre halasztó magyar turisták számára manapság nem éppen kedvezőek a valutaváltási árfolyamok.

EZ TÖRTÉNT SZÁZ ÉVE

Kun Béláékat nem adják ki az osztrákok
„Hát ­uraim és hölgyeim, lehet-e addig fehérterrorról beszélni, amíg Kun Béláknak és Pogány Józsefeknek semmi bántódásuk sem esett?” – tette fel a kérdést a kormányfő.

Aktuális

Irányított égés
Az európai Aeolus útját a SpaceX amerikai magáncég egyik Starlink műholdja veszélyeztette. A kozmikus tömegközlekedés egyre több járműve kerülgeti egymást.

Fricz Tamás blogja

Dobrev asszony, önnek nem ez lenne a dolga!
Dobrev Klára, az EP újonnan megválasztott egyik alelnöke, a DK üdvöskéje, de leginkább Ferenc testvér felesége Facebook-bejegyzése elfogadhatatlan és tűrhetetlen.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.