Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen
Archívum, Cinkos, aki néma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/cinkos-aki-nema/nepi-koszonto-3846155/

Népi köszöntő

Drága elvtársaink! Hamarosan összeül Népi Demokratikus Köztársaságunk legfőbb szerve, a Havi Hétszázezres Klub.

Drága elvtársaink! Hamarosan összeül Népi Demokratikus Köztársaságunk legfőbb szerve, a Havi Hétszázezres Klub, melyben dolgozó népünk legbölcsebb és legbecsületesebb honfiúi és honleányai gyűlnek össze. 

Első szavunk a tiszteleté Comandante Orbán Viktor előtt, akit népe rajongva szeret, és aki vezetőként is az a nyíltszívű és talpig becsületes fiatalember maradt, akit a rendszerváltás pillanatában a Hősök terén mindannyian szívünkbe zártunk. Az a tény, hogy az ország ilyen fényesen teljesít a brüsszeli imperialisták elleni harcban, hogy polgárait a munkaverseny ennyire boldoggá, törekvővé és termelékennyé teszi, és hogy demokráciánk világszerte ilyen elismert, elsősorban neki köszönhető. Ezen a választáson a magyar nép végre felnőtt nagyszerű vezetőjéhez, megértette a békeharc fontosságát, és a kertek alatt lopakodó sorosista háttérhatalom arcába nevetett. A kétharmados kormánytöbbség minden magyart megnyugvással tölt el aziránt, hogy amint az erkölcs, úgy a jog sem korlátozhatja többé Bölcs Vezetőnket abban, hogy új tőkésosztályt építsen, és az ellenséges ügynököket, cionista felforgatókat kiűzze az országból. Büszkévé tesz bennünket, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt a választók tömegeinek akaratából továbbra is jelen lesz az Országgyűlésben, hogy onnan őrizze és védelmezze a keresztény értékeket. 

Gratulálunk a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, Magyarország második legerősebb pártjának, az ellenzék vezető erejének! A dolgozó nép bölcsessége megkérdőjelezhetetlen, lelkünkben pedig nem halványul a remény, hogy négy év múlva újra divatba jön a Martens bakancs és a bomberdzseki, természetesen kipával és a kabát hátára varrt óriási Dávid-csillaggal – a Szegedi Csanádtól látott viseletet követve.

Minden tiszteletünk a Magyar Szocialista Párté, akik mertek igazán baloldaliak lenni, és olyan szociális ígéretekkel szolgálni a választóknak, amelyeket még a nagy Mao Ce-tung is megirigyelt volna. Karácsony Gergely hajszál híján megváltoztatta Magyarországot. Az osztrák és német burzsoák megnyugodhatnak: a Karácsony-kormány egyelőre nem vet ki rájuk harmincszázalékos vagyonadót, hogy teljesítse mindnyájunk közös jólétét célzó ígéreteit, ugyanakkor töretlenül reménykedünk, hogy négy év múlva már nem jut ugyanennyi kaviár és libamáj a főúri szalonokba! Bízunk abban, hogy Karácsony elvtárs programjának addigra már a tizenharmadik havi alapjövedelem is része lesz. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy továbbra is a szocialista párt a hazai baloldal vezető ereje, ahol olyan elképesztő mértékű az önkritika, hogy Karácsony Gergely még ez után a nagyszerű eredmény után is a párt további megújításán készül dolgozni. Karácsony elvtárs, kérjük, ne tegye! Pihenjen kicsit, ne hajtsa magát ilyen kíméletlenül! A hazának nagy szüksége lesz még erejére és munkabírására.

Az LMP újra bizonyította, hogy még egy mintaszerűen működő demokráciában is lehet más a politika: a többi pártnál is lehet erkölcsösebb és professzionálisabb módon szolgálni a választók érdekeit. Bízunk abban, hogy az állampolgárok 2022-ben ezzel a tapasztalattal gazdagodva esélyt adnak majd a Szél-kormánynak, mindössze a feminista tematikát kell hangsúlyosabbá tenni – jól látható, hogy ma ez foglalkoztatja igazán a magyar embereket. Legfőbb, hogy a párt ott van az új Országgyűlésben is – ez pedig valódi győzelem.

Gyurcsány Ferencnek tisztelettel, hálával és köszönettel tartozunk. Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció bátran kitartott elvei mellett, és nem léptette vissza jelöltjeit sem Budapesten a csekélyebb elutasítottságú LMP, sem vidéken az esélyesebb Jobbik jelöltjeinek javára – így garantálta népünk Bölcs Vezérének újabb kétharmados többségét, és ezért cserébe még egy ötszázalékos frakciót is vezethet. Gyurcsány Ferenc a baloldali politika főszereplője marad, ez pedig minden áldozatot megért. Népünk fellélegezhet: a hitvalló demokrata továbbra is nap mint nap megküzd a jogállamért.

Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy elismerésünket fejezzük ki az Együtt párt frissen szerzett képviselői helyéhez az új Országgyűlésben, mellyel fényesen bizonyította, hogy a bátraké a jövő. Büszkeséggel tölt el bennünket a Momentum Mozgalom sikeresen meghódított állami támogatása, melyből, reméljük, számos közvélemény-kutatásra futja majd! Egyedül a Magyar Kétfarkú Kutya Párt állami támogatását érezzük alaptalannak: mélyen elkeserít bennünket, hogy a választókorúak egy százaléka örömmel szemléli, hogy Soros-ügynökök viccet csinálnak a politikából.

Négy év múlva újra izgatottan várjuk majd eme nagyszerű pártoknak és politikusoknak a versenyét a ránk váró végső, mindent évtizedekre eldöntő küzdelemben. Addig pedig minden marad a maga nagyszerű kerékvágásában, hisz a néphatalom biztos lábakon áll, a képviselői juttatások és az azok mellé járuló extrák pedig kényelmes életet biztosítanak mindazoknak, akik nap mint nap oly elszántan küzdenek szeretett hazánkért, a virágzó és szabad Magyarországért.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Megváltozott élethelyzet

A halálról is beszélni kell a gyerekkel
Hogyan hat a járvány és a megváltozott élethelyzet a családokra? Mit tehetnek a szülők, hogy enyhítsék gyermekeik szorongását? Az efféle kérdéseket Deliága Éva pszichológus válaszolta meg.

Munkaerőpiac

Sokan vállalnak áthidaló munkát
Új, korábban nem tapasztalt munkaerőpiaci folyamatokat indított el a koronavírus-járvány. A munkaerőhiány miatt évek óta nem betöltött pozíciókért most megindult a roham.

Kiemelt

Európában és az Egyesült Államokban ostromállapot van az új koronavírus miatt
A járvány kiindulópontjának számító Vuhanban, Kínában azonban már kezdik feloldani a korlátozásokat – írja szombati esti összesítésében az AFP francia hírügynökség.

Poszt-trauma

Mi véd meg a vírustól?
Van-e az a pénz?

Poszt-trauma

Demszky nagyon nagy bajban lehet
Itt komoly a gond.

Poszt-trauma

Ballib lapok újítása: a halálozási arány-narratíva
Leginkább a magyar egészségügyi dolgozókat sértik meg.

Poszt-trauma

Orbánnak ásott vermet a Népszava, maga esett bele
A tényeket nehéz véleményekkel hajlítani, de azért mindent megtettek.

Aktuális

Órát állítunk, a napfényhez igazodunk
Az egyik utolsó alkalommal álltjuk át az órákat március 29-én vasárnap hajnali 2 órakor, amikor 3-ra kell tekerni az időmérőket. Ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Fricz Tamás blogja

Szél Bernadett nem érti – mi sem értjük őt
Vis maior esetén gyors, azonnali döntésekre van szükség.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!