Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc napja
HÍR TV – CIVIL KÖRGyurcsány vagyonelkobzással fenyeget
Archívum, KüllőnÉlő
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/kullonelo/kijon-a-godorbol-tarlos-es-a-bringasok-kapcsolata-3940869/

Kijön a gödörből Tarlós és a bringások kapcsolata

Áttolta a „dossziét” olyanok asztalára, akik több oldalról érintettek a közlekedésszervezésben.

Mindig örömhír, ha arról hallunk, elemelkedik a közlekedésfejlesztésről szóló párbeszéd a „buszsávban peckeskedő biciklisták” színvonalról. Márpedig a bringás szempontokat figyelembe venni igyekvő Magyar Kerékpárosklub (MK) a nyilvánosság segítségével kikaparta a lehetőséget, hogy – amint ez az első Tarlós-ciklusban már normális volt… – a kerékpárral közlekedőkről szóló szabályalkotási folyamatokban elmondhassák szakmai meglátásaikat.

Íme az a Facebookon posztolt fénykép, ami eljuttatta Tarlósékig a kerékpárosklubot (és ne becsüljük le Szentgyörgyvölgyi Péter V. és Riz Levente XVII. kerületi polgármesterek különböző vérmérsékletű bringás kiállását se):

Az első szakmai találkozásra a héten sor került, de szupertitkosként csak a főváros kezeli, Kürti Gáborék (MK) tesznek róla, hogy („a szó elszáll, írás megmarad”) részletes feljegyzések segítségével a nyilvánosság továbbra is értesüljön arról, mi történik.

A találkozón a kétkerekűek rögtön kaptak egy 15 pontba szedett tervet, melynek a tartalma bár jelentős azonosságot mutatott a fenti Tarlós-utasítással, távozáskor – biztos, ami sicher – le kellett adniuk.

A 15-ből 5 pontot a jövő héten rágnak át a felek: a BKK feldarabolása után a feladatokat átvevő Budapest Közút Zrt., a BKK, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, a Magyar Autóklub, az Autós Nagykoalíció és a Magyar Kerékpárosklub képviselői

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

KÉPMUTATÓ LIBERÁLISOK

„Koncz Zsuzsáék legalább most fogják be a szájukat”
Schuster Lóránt szerint a Kádár-rendszer nagyobb kárt okozott, mint a két világháború.

A KUKKOLÁS ÁRA

Mindenhová kinyújtja csápjait a vörös polip Szombathelyen
Mélységesen elítéli a Fidesz a kosárlabdás lányok öltözőjében kukkoló pártember alávaló cselekedetét.

Kiemelt

Több mint ötmilliárd dollártért vett saját részvényt Buffett cége
Ez az eszköz akkor hatékony, ha egy társaság nagy pénzállománnyal rendelkezik.

Aktuális

Napfelkeltével buktak le a határsértők és segítőik
Két embercsempészt és tíz illegális bevándorlót fogtak el a rendőrök hétfő hajnalban a Dunántúlon
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!