időjárás 11°C Helga 2022. október 3.
logo

Lemondott a vesztegetéssel vádolt szocialista polgármester

MNO
2009.06.17. 17:32

Indoklás nélkül lemondott tisztségéről Dombóvár polgármestere – erősítette meg a Tolna megyei internetes oldalnak Krauss Péter alpolgármester. Szabó Loránd ellen jelenleg vesztegetés miatt folyik nyomozás. <br /><br /><a href="/portal/630924"><strong>• Dombóvár szocialista vezetője elismerte a vesztegetést</strong></a><br /><a href="/portal/642293"><strong>• Bűnösnek találták a szocialista polgármestert</strong></a><br /><a href="/portal/630924"><strong>• Dombóvár szocialista vezetője elismerte a vesztegetést</strong></a> <br /><a href="/portal/631027"><strong>• Már rabosították is Dombóvár szocialista polgármesterét</strong></a> <br /><a href="/portal/639034"><strong>• Egyre több vaj van az MSZP-s polgármester fején?</strong></a>

Dombóvár első embere a képviselő-testületnek címzett levelet az alpolgármesternek adta át szerda délután. Krauss ezt a jegyzőnek továbbította.

Mint köztudott, a polgármestert első fokon bűnösnek mondták ki és pénzbüntetésre ítélték nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt. Ennek a tisztségével összefüggő bűnügynek csütörtökön lesz a másodfokú tárgyalása. Ha a polgármestert jogerősen is bűnösnek mondják ki, úgy tisztsége automatikusan megszűnt volna. Szabó Loránd ellen vesztegetés miatt is nyomozás folyik.

(teol.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.