Bírság helyett figyelmeztetés + Videó

Nyár végén, ősz elején várható ítélet Papp Istvánnak, az OMMF volt elnökének és öt társának büntetőperében.

TK
2012. 06. 19. 2:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétfői tárgyaláson tanúk bevonásával szembesítették a vádlottakat, elsősorban a volt munkaügyi vezetők szakmai gyakorlatával kapcsolatban. A tanúként beidézett egyik volt OMMF-főosztályvezető több esetről is beszámolt, amikor csupán figyelmeztetésben részesítettek olyan vállalkozásokat, amelyeket bírsággal kellett volna sújtani. A vádlottak tagadták, hogy szabálytalanul jártak volna el, állításuk szerint mindig az OMMF módszertani útmutatóját követték.

Az MNO beszámolt róla, hogy januárban kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken Papp István, az Országos Munkaügyi és Munkavédelmi Főfelügyelőség (OMMF) volt elnökének és további öt korábbi vezetőjének pere. Bővebben>>>

További részletek a Magyar Nemzet keddi számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.