időjárás 3°C Marcella 2023. január 31.
logo

Harleyval az éhségmenet élén

tt
2012.08.24. 02:00

Saját bevallása szerint mintegy kétmillió forintos Harley–Davidsonon jár Kordás László, a nemrég alakult Közmunkások Szakszervezete főtitkára.

A motorozás a szenvedélye, a Harley–Davidson pedig a kedvenc márkája Kordás Lászlónak, a szocialista politikusok vezette Közmunkások Szakszervezete főtitkárának. Kordás László több ellenzéki és szakszervezeti megmozduláson is egy Harley–Davidsonon jelent meg, Facebook-profilján a kedvencei között található a „Harley– Davidson Open Road Fest”, ami a legnagyobb magyar Harley- rajongói esemény. A főtitkár mindemellett egy saját képet is feltöltött az egyik bevásárlóközpont előtt álló Harley– Davidsonról – igaz, azon ő éppen nem látható. A kép és a nyilvános megjelenések alapján Kordás László egy VRSC típusú Harleyt használ, amely a használtjármű-kereskedésekben található hirdetések szerint 2-2,5 millió forint között kapható.

A Magyar Nemzet megkereste a főtitkárt, aki nem akart nyilatkozni arra hivatkozva, hogy éppen a szakszervezet tagtoborzásán van vidéken. Annyit azonban elmondott, hogy az általa használt Harley–Davidson körülbelül kétmillió forintba kerül.

A közmunkás-szakszervezet főtitkára igazi sikerkarriert futott be, miután karosszérialakatosként végzett: volt a Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség titkára, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége alelnöke, a Gyurcsány-kormány alatt a munkaügyi minisztérium politikai államtitkára, illetve az Állami Foglalkoztatási Hivatal főigazgató-helyettese. Kordás László az MSZP XVI. kerületi alapszervezetének vezetőségi tagja volt, és részt vett a párt Baloldali Tömörülés platformjának munkájában is.

További részletek a Magyar Nemzet pénteki számában olvashatók.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.