Harleyval az éhségmenet élén

Saját bevallása szerint mintegy kétmillió forintos Harley–Davidsonon jár Kordás László, a nemrég alakult Közmunkások Szakszervezete főtitkára.

tt
2012. 08. 24. 2:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A motorozás a szenvedélye, a Harley–Davidson pedig a kedvenc márkája Kordás Lászlónak, a szocialista politikusok vezette Közmunkások Szakszervezete főtitkárának. Kordás László több ellenzéki és szakszervezeti megmozduláson is egy Harley–Davidsonon jelent meg, Facebook-profilján a kedvencei között található a „Harley– Davidson Open Road Fest”, ami a legnagyobb magyar Harley- rajongói esemény. A főtitkár mindemellett egy saját képet is feltöltött az egyik bevásárlóközpont előtt álló Harley– Davidsonról – igaz, azon ő éppen nem látható. A kép és a nyilvános megjelenések alapján Kordás László egy VRSC típusú Harleyt használ, amely a használtjármű-kereskedésekben található hirdetések szerint 2-2,5 millió forint között kapható.

A Magyar Nemzet megkereste a főtitkárt, aki nem akart nyilatkozni arra hivatkozva, hogy éppen a szakszervezet tagtoborzásán van vidéken. Annyit azonban elmondott, hogy az általa használt Harley–Davidson körülbelül kétmillió forintba kerül.

A közmunkás-szakszervezet főtitkára igazi sikerkarriert futott be, miután karosszérialakatosként végzett: volt a Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség titkára, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége alelnöke, a Gyurcsány-kormány alatt a munkaügyi minisztérium politikai államtitkára, illetve az Állami Foglalkoztatási Hivatal főigazgató-helyettese. Kordás László az MSZP XVI. kerületi alapszervezetének vezetőségi tagja volt, és részt vett a párt Baloldali Tömörülés platformjának munkájában is.

További részletek a Magyar Nemzet pénteki számában olvashatók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.