Újabb gyanúsítottak lehetnek

Tovább nyomozna a Központi Nyomozó Főügyészség a moszkvai kereskedelmi képviseletnek a gyanú szerint áron aluli értékesítése miatt indult eljárásban.

2012. 11. 21. 3:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két hónappal hosszabbítaná meg a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a hazánk moszkvai kereskedelmi képviseletének 2008-ban, a Gyurcsány-kormány idején történt eladása miatt, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával folytatott eljárást – tudta meg a Magyar Nemzet. Keresztes Imre, a KNYF vezetője a lap érdeklődésére közölte, ma a Legfőbb Ügyészségtől kérték a határidő meghosszabbítását, amire a következő napokban kaphatnak választ.

A főügyész nem zárta ki, hogy az eljárásnak további gyanúsítottjai lesznek, illetőleg az ügy jelenlegi terheltjeit további bűncselekmények gyanújával hallgatják majd ki. Mindezt a jogsegély formájában az Oroszországi Föderáció Legfelsőbb Ügyészségétől az értékesítés körülményeiről kapott dokumentumok alapján valószínűsítette.

További részletek a Magyar Nemzet szerdai számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.