időjárás °C Mária 2022. december 8.
logo

A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a Molra

Az MSZP számít a ferencvárosi Berki Krisztián szakértelmére

2013.02.13. 13:25

Berki Krisztián, a Fradi egykori kapusa és vezérigazgatója szeretné kipróbálni magát a politikai pályán – írja a Bors. Török Zsoltnak, az MSZP szóvivőjének semmi kifogása ellene.

Arra, hogy az üzletember milyen formában képzeli el politikai karrierjét, egyelőre kitérő választ adott a Borsnak. „Amíg sportoltam, burokban éltem, nem érdekelt a ­politika, civilként viszont nyitottá váltam a közügyekre. Hiszem, hogy a tapasztalatommal, a kapcsolati tőkémmel segíteni tudnék az embereknek. A meglévő csatornáimon keresztül, a saját nyelvezetemmel, meggyőződésem szerint szívesen tájékoztatnám politikai ügyekben a korosztályomat, illetve az Y generációt” – mondta.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője nem tud arról, hogy Berki csatlakozna a párthoz, viszont semmi kifogásuk nincs a korábbi sportvezető ellen. „Minden jelentkezőt üdvözlünk, aki munkájával, szakértelmével segíteni akarja az MSZP-t, így Berki urat is szívesen látjuk – mondta Török. – Kommunikációs, illetve sportterületen is a segítségünkre lehet. A jelentkezőknek egyébként belépési nyilatkozatot kell tenniük, és nem árt, ha vannak ajánlásai is. Ezt követően a helyi testület dönt, hogy felveszi-e a tagjai közé az adott személyt.”

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.